HTML

pszi és más,különleges erők

Üdvözlet!Ezt a blogot azért nyitottam,mert én is mások is nagyon érdeklődnek a pszihés erők,a telekinézis és pszhiokinézis ,és más természetfelettinek tűnő erők,illetve tudományos különlegességek iránt.(ezért is ilyen a cím)

Friss topikok

Linkblog

2008.01.23. 10:30 sgdfkz

A gondolat ereje

Még 2006 nyarán végeztek egy kísérletet az USA-ban,a gondolat vizsgálatára.Az alany agyába beültettek egy mikrochippet,amit összekötöttek egy számítógéppel.Az alany feladata az volt,hogy a chippen keresztül kezelve a számítógépet.És sikerült!csak a gondolataival megtudta nézni azt -emailjeit,és kezelni tudta a számítógépet.a tudósok szerint ez hatalmas előrelépés lehet,ugyanis gondoljunk csak bele,ha a mozgássérültek kizárólag az agyukkal irányítanák a tolószéket.De ez csak egy lehetőség a számtalan közül.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://psziokkulttudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr42308336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása