HTML

pszi és más,különleges erők

Üdvözlet!Ezt a blogot azért nyitottam,mert én is mások is nagyon érdeklődnek a pszihés erők,a telekinézis és pszhiokinézis ,és más természetfelettinek tűnő erők,illetve tudományos különlegességek iránt.(ezért is ilyen a cím)

Friss topikok

Linkblog

2008.01.18. 19:43 sgdfkz

Kezdésnek

Telekinézisnek ,vagy pszhiokinézisnek nevezzük azt ,amikor csakis a gondolatunk erejével mozgatunk egy tárgyat.Egyesek szerint megtanulható,de a nagy parafenomének,mint Uri geller kisgyermek koruk óta élnek olan képességekkel,hogy csakis a gondolatuk erejével mozgatnak vagy törnek kanalakat,és egyéb tárgyakat.Van egy angol nyelvű telekinézis oldal:http://www.psipog.net/.itt az Articles részben le van írva,mit kell csinálni ahhoz,hogy mi is ilyen képességekhez juthassunk,plusz vannak videók is.Az oldal készítője elenite teljesen szkepikus volt!
Hipnózis:18.században felfedezett,főleg gyógyításra és terápiára  használt módszer,melynek következtében a paciens megváltozott tudatállapotba kerül,és valamelyest engedelmeskedik a hipnotizőrnek.Később még ezt bővebben taglalom.
Emellet fogalakozok majd némi okkultizmussal meg sámánizmussal is,bár ezeknek a pszi erőkhöz nincs nagyon köze,szóval a aki a gondolta által tárgyakat akar mozgatni,azt ne a hókusz-pókusz varázslatokban keresse:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://psziokkulttudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr69302595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása