HTML

pszi és más,különleges erők

Üdvözlet!Ezt a blogot azért nyitottam,mert én is mások is nagyon érdeklődnek a pszihés erők,a telekinézis és pszhiokinézis ,és más természetfelettinek tűnő erők,illetve tudományos különlegességek iránt.(ezért is ilyen a cím)

Friss topikok

Linkblog

2008.02.06. 18:20 sgdfkz

A hang hatalma

Nemrég amerikában végeztek egy kísérletet,melynek lényege az volt,hogy néhány alanynak hangos,zavaró hangokat játszottak le,és ezt több mint 3 napig kellet hallgatniuk,megálááás nélkül.A kísérlet vége az lett,hogy 3 nap hanghallgatás után néhány paciens kis sárga törpéket látott felsorakozni a lába előtt,mások nagy piros sapkás embereket.Tehát a hang vezélyes fegyver  lehet,mivel jó halucináló-és manipuláló eszköz,a hipnózishoz is elengethetelen a csilingelő,vagy éppen a kattogó hang.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://psziokkulttudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr33328289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása